0264259001 info@visitciucea.ro

Staţiunea Codrii Vlăsinului din localitatea Vânători dispune de o pârtie de schi cu o lungime de circa 840-900 m. Gradul de dificultate este unul mediu, parte a acesteia fiind în rampe naturale, ceea ce sporeşte gradul de dificultate şi oferă schiorilor experimentaţi prilejul de a-şi etala măiestria sportivă.

Pârtia este omologată de Ministerul Turismului, conform certificatului de omologare nr. 46/22.11.2005 şi este dotată cu o instalaţie de teleschi cu lungimea totală de 720 m.

În partea superioară a pârtiei este amenajat un lac artificial (captare izvoare) ce alimentează, prin intermediul unui sistem de conducte, pârtia de ski și snowboard, dar și complexul turistic.

La bază, Pârtia Codrii Vlăsinului este deservită de: chioșc alimentar cu mâncăruri și băuturi adaptate la sezon, magazie cu echipamente și materiale sportive pentru ski și snowboard, casierie, parcare.

Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să  vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site nu reprezintă  poziţia oficială  a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea  şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web.

Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală  furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.